Informele bijeenkomst

VRAGEN

HOE KAN JE EEN DEALER WORDEN?


U kunt dealer worden door u eenmalig te registreren op onze website. Hiervoor gelden enkele voorwaarden: - Beschikking heeft over een geldig BTW nummer - In bezit van een fysieke showroom - Actief in de detailhandel
WAT ZIJN DE LEVERINGSTIJDEN?


Alle sieraden worden handgemaakt en hebben daardoor een levertijd van +/- 15 werkdagen na ontvangst bestelling.
IN WELKE MATERIALEN WORDEN SIERADEN GEMAAKT?


Wij werken met gerhodineerd 925 zilver. Maar de sieraden zijn ook leverbaar in 14 of 18 karaat wit goud, geel goud of rosé goud.
KAN HET ZILVER ZWART WORDEN?


Al onze zilveren sieraden zijn voorzien van een rhodium laag. Onze sieraden worden daardoor niet zwart. Wel is ons advies om de sieraden te poesten met een zilverpoetsdoek.
IS HET OOK MOGELIJK OM EEN EIGEN MODEL TE LATEN MAKEN?


In onze vakkundige edelsmederij kunt u uw eigen ontwerp door ons laten maken. Uw ideeën kunnen wij aan de hand van afbeeldingen omzetten naar een persoonlijk 3D ontwerp. Mogelijkheden zijn hierin eindeloos. Prijzen op aanvraag.
HOE WEET IK OF MIJN AANGELEVERDE VINGERAFDRUK WORDT GEBRUIKT IN HET ZIERAAD?


Alle sieraden worden voorzien van een echtheidscertificaat. Hierin wordt de aangeleverde vingerafdruk geprint en in aangegeven welk gedeelte van de vingerafdruk is gebruikt.
HOE LEVER JE EEN VINGERAFDRUK AAN?


Vingerafdrukken kunt u bij ons digitaal of op papier aanleveren. Afdrukken in was kunnen wij tegen een méérprijs voor u digitaliseren.