Garantie

/Garantie
Garantie 2018-09-05T13:05:50+00:00

Op alle sieraden die u bij Royolz koopt zit garantie. Voor de Royolz sieraden gelden een aantal regels met betrekking tot deze garantie. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangekocht. Hierbij wordt bij ieder product een garantiebewijs meegeleverd.

Al onze exclusieve ontwerpen zijn alle individueel door onze ambachtslieden handgemaakt. De unieke doorzichtige en voelbare vingerafdruk(ken) is/zijn op een innovatieve wijze in het sieraad aangebracht.

Onze garantie tot reparatie of vervanging loopt tot 2 jaar na aankoop wanneer de reparatie of beschadiging is te wijten aan productiefout. Daaronder vallen dan niet de beschadigingen die zijn ontstaan van buitenaf: draagschade, verwaarlozing of oneigenlijk gebruik. Er bestaat een geringe kans dat delen van de vingerafdruk of steentjes kunnen losraken. Hiervoor zullen wij per geval bekijken hoe dit op te lossen.

Transparante asverwerking op basis van UV-hars lijm is mogelijk in een gedeelte die hiervoor bestemd is. Hierbij is een kleine kans tot losraken van de substantie hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld. Sieraden voorzien van UV-hars lijm adviseren wij niet te dragen tijdens het douchen, baden, zwemmen of afwassen (ringen).